Poffertjes met kiwi

banaanpoffertjes eindWat heb je nodig?

1 middelgrote banaan
1 ei
1 eetlepel boekweitmeel
1 afgestreken theelepel kaneel
1 kiwi
1 eetlepel pecannoten
1 eetlepel ahornsiroop

Prak de banaan in een kommetje fijn en doe het ei er bij. Goed roeren, dan de kaneel er ook door roeren.
Voeg er het boekweitmeel bij en roer goed door.
Verhit een poffertjespan (als je die niet hebt kun je ook gewoon steeds 1 eetlepelĀ in een gewone pan bakken, dan heb je meerdere hoopjes in de pan). Ik heb kokosolie gebruikt, je kunt ook roomboter of olie gebruiken.

Schep in elk holletje een eetlepel, rustig bakken tot de bovenkant wat droger wordt en dan omdraaien. Leg als het klaar is op een schaal. Doe er plakjes kiwi tussen en de pecannoten overgiet met de ahornsiroop. Superlekker!!

banaanpoffertjes ingredienten banaanpoffertjes 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>