zomersalade met aalbessen

EeSalade met aalbessenn heerlijke zomerse salade. Lekker met een klein glaasje lekker koude droge witte wijn!

Vermeng voor 2 personen 100 gram gekookte sperziebonen met frisee sla en per persoon 2 eetlepels rode bessen. Verkruimel er zachte geitenkaas over en leg er een paar olijven omheen. Leg er als je wilt 2 plakjes prosciutto p.p. naast. Maak een dressing van 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels balsamico.

De aalbessen zijn waarschijnlijk laag in fructose. Het is echter nog niet getest door de Monash university.  Het gaat om een kleine hoeveelheid p.p. Wil je 100% zekerheid neem dan in plaats van aalbessen 1 eetlepel frambozen (45 gram) (in elk geval geen grotere hoeveelheden, daar zitten grotere hoeveelheden fructanen in)

Salade met bessen en witte wijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>