Gebakken ananas met kokos en aardbei

 

Ananas met kokos

Gebakken ananas met kokos en aardbei. Makkelijk en zo klaar:
Snij plakken verse ananas. Verhit in een koekepan per persoon een afgestreken eetlepel geraspte kokos. Verhitten tot het kleurt. Let op: dat duurt even en ineens gaat het heel snel dus niet weglopen..
Schep de kokos op een bord en maak de pan schoon. Bak dan de plakken ananas tot het een beetje bruint. Doe 1 eetlepel ahornsiroop in de pan en dräai de ananas nog even om. Doe het op een bord met wat schoongemaakte aardbeien. Strooi de kokos er omheen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>